Reservation
Promeni / Otkaži rezervaciju

Fitness

Neke stvari su esencijalne u životu, naročito prisustvo u momentu. Naša kolekcija esencija pruža luksuzan i pažljivo odabran niz tretmana sa namerom da vas odvuče od obaveza svakodnevnog života, da dozvoli posebnoj energiji Kopaonika da obuzme vaša čula i omogući vam da se opustite i uravnotežite vaš um, telo i duh.

Ekskluzivni Tretmani

Tretmani lica
Tretmani tela
Masaže

Informacije

RADNO VREME:
dostavljamo informacije o radnom vremenu naknadno

KATALOZI:
Tretmani lica
Tretmani tela
Masaže

Kontakt

POZOVITE NAS:
+381 11 431 5810

EMAIL:
Spa.Reservations@thegrandhotel.com

Tretmani lica

Dah planinskog vazduha

Pročišćava · Oživljava · Smiruje. Opustite se dok vaš terapeut analizira potrebe vaše kože i predloži vam tretman skrojen za vaše potrebe.

Dužina trajanja tretmana: 30 | 60 min

Tretmani lica

Tok života

Održava mladolikost kože i usporava proces starenja. Vidno smanjuje bore i linije i obnavlja mladoliki sjaj na svim nivoima kože.

Dužina trajanja tretmana: 60 min

Tretmani lica

Tradicionalno brijanje sa natopljenim vrućim peškirima i ekspresnim tretmanom lica

Ultimativni tretman doterivanja, naše tradicionalno mokro brijanje je savršeno za uklanjanje bilo kakvih neželjenih, neposlušnih dlaka. Ovome sledi mini-tretman masažom uz pomoć osvežavajućih esencijalnih ulja i botaničkih ekstrakta.

Dužina trajanja tretmana: 60 min

Press Pause

Masaža

Duh Kopaonika

Vaša masaža počinje sa nanošenjem vrućih peškira natopljenim našom autentičnom mešavinom okrepljujućih esencijalnih ulja i tretmanom koji će vas duboko opustiti i podmladiti.

Dužina trajanja tretmana: 30 | 60 min

Masaža

Apres ski masaža

Naša sportska masaža je osmišljena da pomogne vašem telu da se brzo oporavi od stresa prouzrokovanog celodnevnim skijanjem ili vožnjom snouborda.

Dužina trajanja tretmana: 30 | 60 min

Tretman tela

Rasul ritual

Naš privatni Rasul je blaženo holističko utočište. Toplo preporučujemo da ovaj tretman ispratite sa prilagođenom masažom.

1 do 2 osobe
Dužina trajanja tretmana: 45 min

Tretman tela

Nebo plavi telesni suffle

Visoko koncentrisane emulzije vitamin C će štititi kožu od suvoće i prevremenog starenja. Nezaboravno iskustvo citrusa koje uključuje izvanredan piling i citrusno obmotavanje tela.

Dužina trajanja tretmana: 45 min

U potrazi za avanturom

Joga i Meditacija

Povežite se sa prirodom na svim nivoima vašeg bića. Upotpunite vaš odmor asanama, tehnikama disanja i meditacijom.

Pešačke ture

Pešačka tura je idealan način da sa pratiocem upoznate najvrednije prirodne retkosti Nacionalnog parka Kopaonik. Svi pravci kretanja su pažljivo izabrani, a trase imaju blage uspone.