Reservation
Promeni / Otkaži rezervaciju

Grand Hotel Kopaonik

O nama

Dobro došli u hotel Grand Kopaonik, gde je sve podređeno vašem dobrom osećaju i svakodnevnom uživanju. Kontinuirano negujući tradiciju vrsnog hotelijera, Grand Kopaonik već četiri decenije predstavlja sinonim za ekskluzivnost i neprikosnoveni kvalitet. Grand je mesto okupljanja iskusnih pojedinaca koji žive dosledno idealima koji definišu moderan luksuz, i kao takav, je ponosni nosilac epiteta jednog od najprepoznatljivijih simbola Kopaonika.

Ušuškan u prelepom okruženju Nacionalnog parka, na najprestižnijoj lokaciji na Kopaoniku, svojim gostima pruža jedinstven osećaj luksuza uz legendarno posvećenu uslugu. Vešto kombinujući tradiciju lokalnog gostoprimstva sa savremenim trendovima turizma i ugostiteljstva, sa odvažnošću nudi nove, atraktivne staze od kojih nastaju najlepše lične ekspedicije.

Simbol nove ere

Hotel Karavan, današnji Grand Kopaonik, otvoren je 1981. Projekat takve veličine i grandioznosti nije bio karakterističan za tadašnje prilike. Kreiran i osmišljen kao mondensko skijalište koje je nalikovalo evropskim ski centrima, uz Karavan je obeležio novu eru jugoslovenskog turizma. Otvaranje hotela Karavan, 1981. godine predstavlja krunisanje dotadašnjih napora u izgradnji i razvoju infrastructure Kopaonika. Taj trenutak je doneo duh mondenskih skijaških prestonica u Jugoslaviju.

Kad poželite više

Hotel Grand Kopaonik je postao mesto susreta i svojevrsna ikona ugostiteljske ponude. U nameri da u svakom trenutku odgovori na potrebe svojih gostiju pruža priliku da svaki detalj ispriča istu priču. To je priča o diskretnom luksuzu koji odiše vrhunskim prilikama za opuštanje. To je priča o Grand osećaju – uživanju, prefinjenosti i vrhunskim doživljajima. Personalizovana ponuda i njen najviši kvalitet, potvrda su grandiozne misije da se svaki gost ovde upozna sa najlepšim epizodama svog života. Za savršenu ponudu koja svakom gostu pruža kraljevski tretman zadužen je iskusni tim ljudi koji čini da kompletan doživljaj boravka na Kopaoniku postane nezaboravno iskustvo. Oni će sa osmehom ispuniti svaku vašu želju i učiniti da se osećate kao da vreme radi za vas. Lojalni gosti se poznaju po imenu i prezimenu, pamte se njihove navike i potrebe, a za svaki razuman zahtev postoji i rešenje – od pronalaženja parking mesta do pomoći kod oblačenja ski opreme, uvek sa osmehom na licu i u dobrom raspoloženju. Ono je kao proširena porodica koja je uvek tu, 365 dana u godini, i čini da se svaki povratak u Grand doživljava kao povratak kući.

Vaš lični raj

Potraga za neistraženim, čarobnim i skrivenim u hotelu Grand se nastavlja iz dana u dan. Večita inspiracija, Kopaonik, iznenađuje novim avanturama, podsećajući svakog pojedinca da najbolje stvari pobeđuju vreme. Hotel Grand nas nikada ne dočeka u istom izdanju, niti nas isprati sa istim uspomenama – samo nas dodatno zaintrigira da mu se ponovo vratimo. Grand je nova dimenzija odmora, hedonizma i uživanja. Grand je porodica, prvo skijanje, prvi koraci, osećaj posebnosti. Grand je tradicija sa pogledom u budućnost, luksuz sa stilom. Grand je emocija.

Drugi dom na planini

Duh vremena i rastuće ambicije čine da hotel Karavan dobije novo ime. Rađa se Grand. Hotel Grand postaje epicentar društvenog života na planini, druga kuća brojnim gostima među kojima su uvek bila poznata imena iz sveta sporta, umetnosti, politike i biznisa, a koji i dan-danas predstavljaju prepoznatljiva lica hotela i Kopaonika. Hotel je od 2009. godine u sastavu MK grupe – jednog od najvećih poslovnih sistema u Srbiji i regionu. Od posebnog značaja je saradnja sa renomiranim svetskim brendovima kao što su Kempinski i Sheraton.

Nova dimenzija odmora

Raskošan i istrajan, hotel nudi nenadmašan planinski doživljaj obogaćen brojnim sadržajima za opuštanje i uživanje tokom cele godine. Provklasni tretmani Spa&Welness centra, jedinstveno osmišljeni retreat paketi, celodnevni consierge program, kao i brojne aktivnosti na otvorenom, samo su neki od sadržaja kojim ćemo vas sprovesti kroz nezaboravne avanture i otkriti vam najlepše tajne Kopaonika. Inspirisan negom tela i duha, Spa & Wellness centar pruža luksuzan i pažljivo odabran niz tretmana sa namerom da vas odvuče od obaveza svakodnevnog života, da dozvoli posebnoj energiji Kopaonika da obuzme vaša čula i omogući vam da se opustite i uravnotežite vaš um, telo i duh.

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.