Reservation
Promeni / Otkaži rezervaciju

Otkrijte novi ukus planine

Kada tonove života usaglasimo sa izvrsnim jelima sačinjenim od najfinijih sastojaka, nastaje ugođaj koji zadovoljava sva vaša čula. Odmerena kombinacija ukusa i pažljivo formirana selekcija kulinarskih specijaliteta učiniće da svaki vaš zalogaj ima ukus savršenstva. Tu smo da ispunimo vaše želje, zadovoljimo vaše istančane potrebe, zapazimo vaše osmehe i da pružimo vam neizostavne trenutke zadovoljstva.
Bacco je mesto dostojno poznavalaca i uživalaca u vrhunskim gastronomskim specijalitetima, luksuznog i nenametljivog karaktera. U toploj i intimnoj atmosferi, očekuju vas odabrani.
Za pogled na nezaboravne planinske predele Kopaonika pobrinula se priroda, a mi smo vam, kao njeni verni partneri, poklonili priliku za kreiranje najlepših uspomena.
Otmen i odmeren, a podjednako šarmantan da vam izmami osmeh i ulepša dan! Grand Salon predstavlja nasleđe stila, grandioznosti i istrajnosti.
Nezaboravni pogled na uzbudljivi ritam prirode najavljuje nove hedonističke poduhvate. Na vama je samo da se udobno smestite i dozvolite sadašnjem trenutku da vas zavede – spretno, nenametljivo i potpuno magično. Najekskluzivniji pogled na vrhove Kopaonika upotpuniće po koji gutljaj kvalitetnog šampanjca. Najveća paleta prirodnih tonova će svaki selfi pretvoriti u uspomenu vrednu pamćenja.