Aktivan odmor

Prepustite se našim živopisno osmišljenim aktivnostima koje čekaju da vam odmor pretvore u uspomene pune novih iskustava. Naš konsijerž će vam biti na usluzi, spreman da vam ponudi jedinstvene doživljaje skrojene po meri vašeg ukusa i stila.

Vožnja kvadova i
izleti kvadom

Adrenalin ima drugo ime – ATV tura Kopaonikom! Vreme je da upoznate Kopaonik u potpuno novom ruhu! Čeka vas uzbudljiva i udobna vožnja Steels ATV vozilima i prilika da otkrijete čarobni svet planine. Neka se pred vama nižu njeni najlepši predeli – Pančićev vrh, Rimski rudnik, vodopad Jelovarnik, vidikovac Orlove stene, predeo Ravnog Kopaonika, Semeteško jezero. Ukoliko vas vuče adrenalinska akcija – pozivamo vas da se nađete na točkovima Steels ATV vozila i obiđete sve spektakularne vidike – samostalno u sopstevnoj off-road vožnji i na nezaboravnom izletu sa vodičima.

E-bike ture

Uživajte u prelepom okruženju udobno i sa vrlo malo napora na e-bicikli. Možda više niste u kondiciji kao ranije? Želite samo se zabavite? Uz pomoć e-bicikle, možete osvajati prepreke predivnog Kopaonika bez ograničenja. Nema uzbrdice koja je previše strma ni staze koja je predugačka za avanturu zvanu E-bike. Recite “DA” ovom izazovu i vratićete se sa nezaboravnim utiscima!

Personalizovane pešacke ture sa vodicem

Grand konsijerž i vaš lični vodič, u skladu sa vašom kondicijom i vašim željama, pripremiće za vas turu koja će predstavljati tačno onu kombinaciju impresivnosti prirode i pobede sopstvenih mogućnosti koja vam je potrebna. Ukoliko ste u odličnoj kondiciji, vaš hiking konsijerž osmisliće nešto zahtevniju turu, a ukoliko biste voleli da doživite neobične lepote po svojoj meri, na točkovima – biraćete na kojim i kolikim, a u ponudi su e bike-ovi , kvadovi i mountain bike-ovi. Na ruti po vašoj želji, mogu da se nađu i manje po znati, skriveni dragulji ali i rezervati prirode sa staništima divljih životinja i raznovrsnih ptica.

Joga u prirodi

U tihom miru praćenja sopstvenog daha i pokretima koji vas razbuđuju i prijaju, kako vašoj svesti tako i vašem telu, uz jogu u prirodi, dan će vam početi baš onako kako treba.

Sky running i Cross fit sa licnim trenerom

Vežbe izdržljivosti vam nisu strane i volite sami sebi da postavljate izazove? Naš višestruki pobednik u sky running-u, Dušan Bazić, spremno čeka da sa vama podeli svoja znanja u savlađivanju svake prepreke na planini i postavi vam zadatke koji će vam doneti momentalni napredak. Aktivni sportisti i fitnes entuzijasti uživaju u ovim sportovima koji kombinuju kardio vežbe i vežbe opterećenja i izdržljivosti.

Safari ture

Drap boje, kačket i kanap vezan oko struka nisu vam neophodni, ali uzbuđenje koje nosi pominjanje pojma „safari“ je sasvim opravdano! Uzbudljiva Safari vožnja Kopaonikom pruža vam priliku da se upoznate sa njegovom spektakularnim vrhovima, dolinama, potocima i rečicama, kao i neverovatnom florom i faunom, Doživite najlepše lokalitete – Pančićev vrh, Nebeske stolice, Orlove stene, Jankove bare i Sementeško jezero na potpuno drugačiji način.

Pogledajte celokupnu ponudu aktivnosti u prirodi

    Vaši lični podaci biće obrađivani, korišćeni i čuvani u skladu sa odrednicama naše politike privatnosti. Svoju saglasnost dajete popunjavanjem ovog formulara.

    POZOVITE NAS:
    +381 36 5471 977

    EMAIL:
    info@mkresort.com