Odmor sa decom

Vreme je za lagodan porodični odmor i letnje avanture vredne pamćenja! Jedinstvena sinergija uzbudljivih aktivnosti na otvorenom i trenutaka čistog opuštanja, razvedriće vaše misli i obnoviti energiju snagom prirode i luksuznih sadržaja. Dok vaši mališani provode aktivne trenutke u prirodi i zabavljaju se sa animatorima, osetićete okrepljujući efekat Kopaonika kroz vazduh, mirise, ukuse, raznovrsnost sadržaja i atmosferu luksuznih hotela. Zakoračite u vaš svet uživanja!

Grand igraonica

Budite potpuno sigurni da će vaši mališani imati kvalitetnu animaciju i zabavu koju će pamtiti. Mekane šape u zagrljaj širi medvedica Grandolina i dočekuje sve medene male ljude u našem Klubiću Grandić, gde ih očekuje: IGRAONICA, ANIMACIJA NA SNEGU, AKTIVNOSTI U PRIRODI, ZIMSKI BIOSKOP, VEČERNJA ANIMACIJA, DISKOTEKA ZA DECU, KREATIVNE RADIONICE, IGRE BEZ GRANICA I SPORTSKE IGRE, BABY SITTING.

Deco, pratite Grandolinine velike tragove i budite aktivni u prirodi, jer i ona, kao i vi, voli da udahne duboko, svež i
rezak planinski vazduh (to joj pomaže da ne padne u zimski san).

Gledajte kako Grandolinine velike šape menjaju boju, a njeno lice zeleni od muke, dok se trudi da vama napravi mafin ili naslika drvo!

A kada nad Grandićem padne mrak, obucite košuljicu ili haljinicu i pohvalite Grandolininu kombinaciju, posebno odabranu za ovu priliku! Zajedno uživajte u večernjoj animaciji posebno osmišljenoj za vas!

Kopaonik sa voljenima

Držeći se za ruke posmatraćete šumski krajolik sa visine vozeći se žičarom, zabavićete se pogađajući metu na porodičnom turniru u streličarstvu, uživaćete jašući konje zajedno, prepustiti se planinskom suncu dok vaši mališani otkrivaju prirodu u izviđačkom kampu, a potom se svi opustiti na otvorenom bazenu i sadržajima spa & wellness centra!

Deca prirode

Vaša deca će veselo trčkarati i otkrivati mini igraonicu pod vedrim nebom i budnim okom naših animatora. Naša Grandolina izmaštala je neverovatne radionice koje će ostaviti vaše mališane pod velikim utiskom – paljenje logorske vatre, pečenje maršmeloua na štapu, čitanje priča, uživanje u muzici i sviranju različitih instrumenata, pravljenje suvenira, spremanje makarunsa, mafina i zdrave pizze…

Izviđački kamp za decu

Upoznajući različite veštine, vaša deca će na sasvim novi način doživeti prirodu, kroz igru i druženje. Sa novim drugarima i veselim izazovima savladaće orijentaciju, timski rad, paljenje vatre, vezivanje čvorova i mnoge druge jedinstvene aktivnosti, vođeni stručnim timom, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom.

Pogledajte celokupnu ponudu aktivnosti u prirodi

    Vaši lični podaci biće obrađivani, korišćeni i čuvani u skladu sa odrednicama naše politike privatnosti. Svoju saglasnost dajete popunjavanjem ovog formulara.

    POZOVITE NAS:
    +381 36 5471 977

    EMAIL:
    info@mkresort.com