Reservation
Promeni / Otkaži rezervaciju

Mesto dostojno odvažnih hedonista

Bilo da ste u poseti Kopaoniku iz porodičnih ili poslovnih razloga, odmora ili zabave, aktivnosti koje vam nudimo u okviru hotela slute na savršenstvom obojene dane i idilične zimske noći. Spremite se da pun doživljaj adrenalina u srcu Kopaonika začinite pravom dozom hedonizma i uputite se u obećani planinski raj. Dozvolite nam da vas očaramo grandioznim umećem i posvećenošću, dok vi sa lakoćom otkrivate tajne dobrog osećaja.

Oslušnite poeziju
prirode

Nezaboravni panoramski pogled na netaknutu prirodu Kopaonka sluti na savršenstvom obojene dane i idilične zimske noći. Povežite se sa prirodom na svim nivoima vašeg bića i ponesite sa odmora ono najvrednije – mir i sklad uma i tela.

Dodir netaknute prirode

Idealan način da se potpuno prepustite prirodi i uživanju pod planinskim suncem. Pomoći ćemo vam da izaberete najbolje lokacije.

Grand
Concierge

Naš Grand konsijerž vam je na usluzi 24h svakog dana. Istražiće za vas najbolje čuvane lepote Kopaonika, organizovaće vaše posebne trenutke, izmamiti vam osmeh na lice i naći vam se u svakoj prilici u kojoj vam je potreban.

Business & pleasure

U ekskluzivnom ambijentu najpoznatije planinske destinacije vaša kompanija ima mogućnost da kroz besprekoran boravak i organizovane aktivnosti ojača timski duh zaposlenih koji će se vratiti na posao puni elana za nove radne pobede. Posvećenost našeg osoblja, profesionalizam i kvalitet Grand usluge, kao i nega toplih, ljudskih odnosa zasnovanih na empatiji i razumevanju čini poslovne susrete u Grandu potpuno jedinstvenim.

Događaji

Ski Opening Kopaonik prvi put je održan 2010. u organizaciji MK Mountain Resorta i Skijališta Srbije. Postao je omiljeni turistički brend koji svake godine na Kopaonik privlači veliki broj gostiju iz celog regiona.

Informišite se o našim uslugama

Raspoloženi ste za posebno osmišljenu aktivnost ili avanturu za pamćenje? Kakva god da je vaša vizija, tu smo da je pretvorimo u buduće uspomene. Naš Grand konsijerž na usluzi vam je 24h svakog dana