Restoran Garden drugu godinu zaredom u prestižnom „Gault & Millau“ vodiču

Svečana promocija srpskog izdanja vodiča "Gault & Millau" održana je 25. aprila 2023. godine u hotelu Hyatt Regency, u Beogradu. Ovom prilikom dodeljene su nagrade najboljim ugostiteljima, a restoran Garden hotela Grand Kopaonik ponosno se pridružio listi najboljih restorana u Srbiji.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Restoran Garden dobio je svoje mesto u prestižnom gastronomskom vodiču "Gault & Millau" za 2023. Godinu i još jednom potvrdio kvalitet i visoki standard koji pruža svojim gostima. "Gault & Millau" jedan od najprestižnijih gastronomskih vodiča na svetu, koji neprekidno proširuje svoj uticaj još od 1962. godine kada je nastao u Francuskoj, poznat je po tome što promoviše najbolje restorane i najtalentovanije šefove u preko 25 zemalja sveta.

Restoran Garden ističe se modernom kuhinjom inspirisanom najboljim lokalnim ukusima, sa akcentom na odabrane namirnice kontrolisanog porekla. Tako se na meniju ovog restorana može naći najkvalitetnija lokalna burata, aromotični plodovi prirode poput vrganja i tartufa, planinska jagnjetina i nezaobilazna borovnica sa obronaka Kopaonika. Osim u izvrsnoj hrani, ovde se prednost daje uživanju u ambijentu koji odiše dinamičnom, planinskom atmosferom.

Za Dušana Mihajlovića, šefa kuhinje restorana Garden, kvalitet i izuzetan ukus koga ćete se sećati i nakon odlaska iz restorana, glavni su lajtmotivi uz tradicionalne tehnike kuvanja. “Izuzetno sam ponosan na još jedno priznanje koje je restoran Garden dobio od strane prestižnog „Gault & Millau“ vodiča. Privilegija je biti u selekciji najboljih restorana u Srbiji i to po ukusu eminentnih poznavalaca svetske gastronomske scene. Nastavićemo da pomeramo granice dobrog ukusa, donoseći novi duh u prepoznatljiv planinski ambijent”.

Ovom ekskluzivnom događaju prisustvovali su direktorka „Gault & Millau“ za Sloveniju i Srbiju, Mira Šemić, direktorka Turističke organizacije Srbije, Marija Labović i državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, Uroš Kandić.

Slične vesti

Grand Exclusive Shop

Rešenost da svojim gostima pružimo posvećenu pažnju doveli smo na novi nivo, otvaranjem Grand Exclusive shopa, u sklopu kog je moguće pronaći pažljivo selektovane brendove i umetnine, koji će boravak…

SAZNAJTE VIŠE

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.