Pridružite se našem Grand timu

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Hotel Grand Kopaonik, u potrazi je za ugostiteljskim radnicima, koji će postati deo našeg izuzetnog tima. Više od 40 godina uspešno negujemo tradiciju sa pogledom u budućnost.

Hotel Grand Kopaonik je jedan od najboljih srpskih hotela sa tradicijom dugom četiri decenije, a od 2009. godine posluje u okviru kompanije MK Group. Kao lider u svojoj oblasti, kompanija ima za cilj da integriše najkvalitetnije hotelske sadržaje i vrhunsku uslugu u svoj najvažniji hotelski brend – Grand Kopaonik. Koristeći i kontinuirano unapređujući potencijale same destinacije u segmentu zimskog, letnjeg i kongresnog turizma, na način koji je održiv i koji ima višestruku korist za celu tursitičku privredu ovog dela naše zemlje. Kroz konstantno unapređivanje poslovanja i osnaživanje zaposlenih, Grand Kopaonik uspešno neguje duh i tradiciju domaćeg gostoprimstva u kombinaciji sa savremenim trendovima turizma i ugostiteljstva.

Konkurs za radna mesta u hotelu Grand Kopaonik, otvoren je za više pozicija u sektoru ugostiteljstva. Budući konobari, barmeni, kuvari, hostese i supervizori u najprestižnijem hotelu na Kopaonku imaće priliku da u profesionalnom okruženju regionalno najpoznatijeg hotelskog brenda iskažu i usavrše svoja znanja i veštine koristeći najsavremenije tehnologije.

Konkurs je otvoren do 10.6.2022.

Prijavite se, jedva čekamo da vas upoznamo!

Prijave slati na mail adresu: hr@mkresort.com

Slične vesti

Grand Exclusive Shop

Rešenost da svojim gostima pružimo posvećenu pažnju doveli smo na novi nivo, otvaranjem Grand Exclusive shopa, u sklopu kog je moguće pronaći pažljivo selektovane brendove i umetnine, koji će boravak…

SAZNAJTE VIŠE

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.