Očaravajući planinski raj u službi prvomajskog Grand ugođaja

Pozivamo vas na otkrivanje novih rituala za opuštanje, osvajanje planinskih lepota i nezaboravnih ukusa praznične kuhinje.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Ether Spa & Wellness

Inspirisan bogatom prirodom Kopaonika, naš luksuzni Ether Spa & Wellness odiše relaksacijom, lepotom, mirom i potpunom posvećenošću nezi tela i duha. Fascinantni otvoreni i zatvoreni bazen sa prirodnim, organski zelenim zidom sjajno upotpunujuje bogata termalna zona koja se sastoji od četiri različite saune, parnog kuptaila sa gorskim kristalima, rasula i ledene pećine. Signature spa rituale potpisuje prestižni švajcarski spa brend – Niance, dok se za luksuzne tretmane koriste lokalne prirodne sirovine i ručno izrađeni proizvodi. U našoj Aroma Spa laboratoriji učestvovaćete u nastajanju spa kozmetike, kreirane po vašoj želji, spajanjem etarskih ulja i plodova ručno ubranih sa obronaka Kopaonika.

Uživanje u ukusima koji se pamte

U duhu praznične atmosfere, naši šefovi sa pažnjom pripremaju bogatstvo ukusa od najboljih lokalnih namirnica koje će obezbediti vrhunsko gastronomsko iskustvo posluženo u ambijentu inspirativne prirode Kopaonika. Prvomajski doživaljaj bez premca!

Veče magije i muzike

Veliki mađioničarski show u rukama je naših iluzionista Piksija i Zeke, koji će vam zabaviti um na liniji mašte i stvarnosti, dok će se sjajni muzičari postarati za uživanje u dobroj atmosferi, u jedinstenom ambijentu restorana Garden 1.5.2023.

Praznične igrarije sa Grandolinom

Dečiji klub Grandić posvetiće se vašim mališanima kroz celodnevno osmišljenu animaciju. A vas ništa neće opustiti više od činjenice da najmlađi uživaju u svojoj nezaboravoj avanturi!

Planinska tura po vašoj meri

Prepustite se našem hiking konsijeržu koji će vam ponuditi doživljaje vešto skrojene po meri vaših očekivanja i neka se lepota prirode postepeno otkriva pred vašim očima, dok osvajate planinu na turi po vašoj meri. Otkrijte skrivene dragulje Kopaonika, ali i rezervate prirode sa staništima divljih životinja i raznovrsnih ptica.

Istražite više o prazničnoj ponudi!

Slične vesti

Grand Exclusive Shop

Rešenost da svojim gostima pružimo posvećenu pažnju doveli smo na novi nivo, otvaranjem Grand Exclusive shopa, u sklopu kog je moguće pronaći pažljivo selektovane brendove i umetnine, koji će boravak…

SAZNAJTE VIŠE

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.