Doživite lepotu Uskrsa na Grand način, pun ukusa i boja!

Uživanje u predstojećim praznicima u hotelu Grand na svoj autentičan način prati buđenje proleća koje nam izoštrava čula i intrigira da se posvetimo vrhunskim užicima, gastronomskim izazovima, neuporedivim spa ritualima i neprocenjivoj opuštenosti koju nosi saznanje da nam se deca provode uživajući u svojoj najboljoj uskršnjoj avanturi.

U susret praznicima, pripremili smo vam ponudu sadržajnih paketa usklađenih sa vašim jedinstevnim doživljajem odmora. Upustite se potpuno u relaksirajuće, zabavno, ukusno i magično iskustvo koje vam donose Grandiozni praznični paketi.

USKRŠNJA ANIMACIJA DECE
15. i 16.04.2023.

Uskrs se u Grandu dočekuje plesno i raspevano! Vaši malci će 15.4. veče provesti uz karaoke, Just dance, neizostavni limbo dance i mogućnost da pokažu svoj talenat! 16.04, na dan Uskrsa, čeka ih čitava planina zabave, posebno osmišljene za ovaj dan! Ukrašavanje uskršnjih jaja, slikarska radionica i modeliranje, kulinarska radionica čekaće na one koji uživaju u umakanju ruku u brašno, a društvene igre prethodiće Velikoj potrazi za jajima i pozorišnoj predstavi!

ETHER SPA KONCEPT

Posebnost prilike zahteva i posebnost opuštanja, koje u našem Ether Spa dobija novo značenje. Prepuštanje našim ekskluzivnim tretmanima značiće da ste prepoznali posebnu pažnju kojom smo ih prilagodili vašim jedinstvenim potrebama.
Ukoliko želite dodatni dodir personalizovanosti, u našoj Aromatičnoj laboratoriji napravite sopstvenu kombinaciju eteričnih ulja! Ukoliko vaša deca žele sa vama, povedite ih!
Sa našim Spa terapeutima praviće masku za lice i doživeti pravi mali Spa tretman lica i manikir suz dodir leptirića.

USKRŠNJI RUČAK

Grandiozna gozba za sva vaša čula počinje raskošnim prizorom delicija koje vas plene svojim mirisima, vešto spajajući vaše uspomene na najdraže ukuse i vaša najistančanija očekivanja.
Ukoliko vas bogate arome zaintrigiraju – naši Šefovi uvešće vas u skrivene tajne vrhunskih specijaliteta. A za malce ne brinite, kada završe sa ručkom uživaće u vrhunskoj animaciji!

VELIKI MAGIČNI SHOW

Gde počinje stvarnost, a gde se završava magija, i koje se to tajne kriju u rukama naših mađioničara, Piksija i Zeke, tandema koji izaziva vaše čulo vida!
Da li se vaš um poigrava sa vama? Trepćete brzo, gledate širom otvorenih očiju, ali ništa se ne menja! Pred vama stvari i dalje nestajaju, levitiraju i menjaju mesto, a čudesnost iskustva se ne završava tu, jer nema kraja iluziji i magiji koju oni kroje.
Saznaćete, ali nećete razotkriti na velikoj magičnoj zabavi, 16.4. u restoranu Garden.

Slične vesti

Odmor na visini savršenstva

Nezaboravno leto na planini uz vrhunske ugođaje hotela Grand Kopaonik Vrelo leto je tek uzelo zamah i beg iz grada postao je glavna tema u društvu. Gde se skloniti, gde…

SAZNAJTE VIŠE

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.

      Оставите одговор

      Your email address will not be published.

      Post comment