Sjajno izdanje Kopaonik Music Week festivala – Spektakularni događaj u Hotel Grand

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sjajno šesto izdanje Kopaonik Music Week festivala završeno uz rekordnu posetu!
Spektakularni događaj u Hotel Grand

Nakon dva martovska vikenda, Kopaonik Music Week festival zvanično je završen. Šesto izdanje najpopularnijeg zimskog muzičkog festivala obeležili su nastupi nekih od najvećih izvođača u čitavom regionu, među kojima su Saša Matić, Ceca, Jelena Karleuša i Dino Merlin! Za festival je ove godine vladalo je najveće interesovanje do sada!

Već nakon prvog vikenda, spektakularnim koncertima ispunjena su sva očekivanja posetilaca, dok je na završnici festivala Dino Merlin atmosferu doveo do usijanja. Sala hotela Grand bila je prepuna gostiju koji su imali prilike da uživaju u nestvarnom količinom emocija dok je Dino Merlin izvodio neke od svojih najvećih hitova.

Uživali smo u ponovnom susretu sa publikom nakon dugo vremena. Vremena jesu teška, mežutim ja sam optimist; I da znam da će sutra biti smak svijeta, posadio bih drvo da nikne, jer znam da će nekom drugom praviti hlad. Ostanimo optimisti – poručio je Dino Merlin za kraj i pozdravio se sa publikom, koja je ovog umetnika nakon puna dva sata ispratila ovacijama.

Ovogodišnje izdanje festivala ostaće upamćeno i po jedinstvenom audio-vizuelnom spektaklu za koji je bila zadužena Skymusic produkcija. “Drago mi je što smo nakon godinu dana pauze uspeli da ponovimo tradicionalni spektakl na Kopaoniku. Zabrane okipljanja pocele su upravo izmedju dva vikenda na MW i nadamo se sa ce to ostati nasa proslost. Koliko god da Skymusic važi za organizaciju koja nema konkurenciju kada je u pitanju produkcija, uvek je izazov kada se iznova treba dokazivati publici i opravdati očekivanja. Videlo se po atmosferi koliko je publika zeljna provoda i ozbiljnih muzičkih događaja” izjavio je Milenko Škarić i dodao da se za ovu godinu priprema dugačka lista koncerata i događaja.”

Kopaonik Music Week je projekat nastao u saradnji MK Resorta i Sky Musica na koji smo izuzetno ponosni, a ove godine se vratio u svom najboljem izdanju sa željom da gostima nakon gotovo dve godine pauze priredimo iskustvo za pamćenje. Originalan koncept idealnog skijanja u martu i muzičkog spektakla, ovog puta upotpunjen je novim izdanjem i luksuznim sadržajima hotela Grand, čime smo još jednom pomerili granice i Kopaoniku doneli dodatni nivo premium sadržaja.

Kopaonik Music Week festival još jednom je pokazao zbog čega je u širokim krugovima poznat kao ekskluzivni muzički događaj koji spaja nastupe velikih zvezda sa idiličnim martovskim skijanjem na glamuroznoj lokaciji.

Slične vesti

Grand Exclusive Shop

Rešenost da svojim gostima pružimo posvećenu pažnju doveli smo na novi nivo, otvaranjem Grand Exclusive shopa, u sklopu kog je moguće pronaći pažljivo selektovane brendove i umetnine, koji će boravak…

SAZNAJTE VIŠE

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.