Restoran Garden u prestižnom gastronomskom vodiču „Gault & Millau“2022

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Garden Gastro Bar hotela Grand Kopaonik dobio je svoje mesto u jednom od najprestižnijih gastronomskih vodiča na svetu.

„Gault & Millau” je kompetentan gurmanski vodič koji svoj uticaj neprekidno proširuje, pa je od 1962. godine kada je nastao u Francuskoj, postao nezaobilazan putokaz ka najboljim ukusima u 25 zemalja sveta. Od ove godine postoji i u našoj zemlji, zahvaljujući Turističkoj organizaciji Srbije sa ciljem da se osim vrhunskih restorana istaknu i najbolji zaposleni u ugostiteljstvu.

Privilegija je biti u selekciji najboljih restorana u Srbiji i to po mišljenju eminentnih poznavalaca svetske gastronomske scene. Nastavićemo da pomeramo granice dobrog ukusa, donoseći novi duh u prepoznatljiv planinski ambijent, istakao je Dušan Mihailović, Šef kuhinje restorana Garden na Kopaoniku.

Izdanje na srpskom i engleskom jeziku svečano je predstavljeno na najvažnijem gastronomskom događaju 31. maja u hotelu CROWNE PLAZA u Beogradu, a tom prilikom su dodeljene i nagrade najboljim ugostiteljima.

Svečanoj promociji su prisustvovali direktorka „Gault & Millau” za Sloveniju i Srbiju Mira Šemić, direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović i ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.

Slične vesti

Grand Exclusive Shop

Rešenost da svojim gostima pružimo posvećenu pažnju doveli smo na novi nivo, otvaranjem Grand Exclusive shopa, u sklopu kog je moguće pronaći pažljivo selektovane brendove i umetnine, koji će boravak…

SAZNAJTE VIŠE

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.