Holidays in the sign of Grand enjoyment

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Otkrijte pravu prirodu uživanja, prepušteni neuporedivom okruženju koje vas poziva na relaksaciju. Naši Praznični paketi pripremljeni su sa posebnom pažnjom, odgovarajući na potrebu za iskustvima koja donose pravu dozu odmora i beg od brzog ritma koji čini vaš svaki dan. Sa lakoćom ćete se prepustiti taktilnim užicima za sva vaša čula kroz naše luksuzne SPA&WELNESS sadržaje, poput zatvorenog i otvorenog bazena sa toplom vodom i najlepšim pogledom na planinske vrhove, relax lounge-a, sauna i turskog kupatila. Zadovoljni što ste sebi dozvolili poseban trenutak, udahnućete ga duboko i prepustiti se našem prefinjenom signature SPA ritual inspirisanin duhom Kopaonika. Okruženi onima sa kojima delite trenutke sreće, uživaćete u svečanom Uskršnjem ručku u restoranu Casa, koji će Grand šefovi sa ljubavlju pripremati do najfinijih zalogaja.

Za odmor bez premca, za omiljene Grand klince zabava je zagarantovana u okviru celodnevnog programa animacije. Sakupljaće, bojiće, istražovaće, učiće, baviće se sportom u školici koju za njih priprema licencirani instruktor Aleksandar Zdravić i beskrajno se provoditi u Klubiću Grandiću koji se svakog Uskrsa pretvara u veliku šarenu radionicu. Za iskustvo više, ne propustite organizovani izlet do manastira Gradac i upoznajte se sa najlepšom baštinom Raške, uz ručak u Gradačkoj banji.

Ukoliko ste planirali da sa nama provedete Prvomajske praznike, predlažemo vam da spakujete udobnu odeću i kupaće kostime i dozvolite čaroliji ekskluzivnih SPA&WELLNESS sadržaja da obnove vašu energiju. Osveženi, rado ćete se upustiti u otkrivanje najlepših lokaliteta na Kopaoniku, a ovoga puta organizovana pešačka tura vodi vas do jedinstvenog arheološkog nalazišta Nebeske stolice. Za kraj savršenog dana opustite se uz najlepša srpska vina i muziku lokalnih tamburaša.

Praznici u znaku Grand uživanja u našim ekskluzivnim paketima način su da se podsetite svih najlepših razloga zbog kojih volite svoje vreme. Pogledajte specijalne ponude!

Slične vesti

Grand Exclusive Shop

We have brought our commitment to devote attention to our guests to a new level, by opening the Grand Exclusive Shop, where you can find carefully selected brands and artwork,…

SAZNAJTE VIŠE

Book your place at the top!

Kopaonik awaits you with joy. The Grand style shines brightly, providing you comfort with a glass of good wine, while your gaze is lost in the mountain peaks, which are…

SAZNAJTE VIŠE

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.