Premium spektakl na omiljenoj zimskoj destinaciji

Lepa Brena i Zdravko Čolić nastupaju u hotelu Grand Kopaonik na Music Week festivalu

Sunčani mart na Kopaoniku i 60 posto ski kapaciteta koji su svakodnevno u funkciji, obeležiće i predostojeći muzički festival na kojem ove godine zajedno nastupaju dve najveće zvezde regiona.

Osmi po redu, Music Week Festival održaće se od 15 – 17.marta, a Event Hall hotela Grand Kopaonik postaće epicentar najvećeg scensko-muzičkog spektakla sa nastupima dve muzičke legende – Lepe Brene i Zdravka Čolića!

Uz luksuzne sadržaje hotela Grand Kopaonik, posetiocima se nudi dinamičan i uzbudljiv spoj skijanja i sunčanja, vrhunskog spa ugođaja, nezaobilaznih gastro i apres ski stanica i fenomenalni noćni provod. Ekskluzivni paketi sa uključenim ulaznicama za koncerte Music Week festivala, već su u prodaji.

Sky Music – sinonim za vrhunsku zabavu, i ove godine obećava premium iskustvo na Music Week festivalu uz pažljivo režirane koncerte. Lepa Brena i Čola po prvi put okupili su se pod okriljem jednog festivala, pružajući tako publici priliku da doživi neviđeni spoj njihovih hitova.

Slične vesti

Odmor na visini savršenstva

Nezaboravno leto na planini uz vrhunske ugođaje hotela Grand Kopaonik Vrelo leto je tek uzelo zamah i beg iz grada postao je glavna tema u društvu. Gde se skloniti, gde…

SAZNAJTE VIŠE

Grand Exclusive Shop

Rešenost da svojim gostima pružimo posvećenu pažnju doveli smo na novi nivo, otvaranjem Grand Exclusive shopa, u sklopu kog je moguće pronaći pažljivo selektovane brendove i umetnine, koji će boravak…

SAZNAJTE VIŠE

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.

      Оставите одговор

      Your email address will not be published.

      Post comment