Dino Merlin, Ceca, Saša Matić i Jelena Karleuša na Kopaonik Music Week-u hotelu Grand Kopaonik

Limitiran broj aranžmana po promotivnim cenama u prodaji

Šesto izdanje Kopaonik Music Week festivala, nakon godinu dana pauze, ovog marta vraća se na najpoznatiju srpsku planinu! Dva vikenda za redom, u periodu od 10. do 20. marta Kopaonik će biti destinacija broj jedan za vrhunski provod i uživanje u idealnom martovskom skijanju i koncertima za pamćenje.

U velikoj dvorani hotela Grand, festival će prvog vikenda otvoriti Ceca i Saša Matić, dok će Dino Merlin i Jelena Karleuša održati koncerte drugog vikenda festivala! Skymusic će i ove godine u saradnji sa izvođačima i njihovim timovima svim posetiocima prirediti jedan potpuno novi doživljaj, budući da će otići korak dalje kada su u pitanju scenska produkcija i efekti, pa će publika imati priliku da svedoči do sada neviđenom spektaklu.

U ponudi je limitiran broj paketa u promotivnom periodu koji uključuje komforan smeštaj, luksuzno spa iskustvo i ulaznice za sve koncerte Music Week festivala, a najbrže očekuju povoljnije cene u pretprodaji i najbolja mesta u sali.

Kapacitet događaja je ograničen zbog Covid19 mera koje su na snazi, a zainteresovani posetioci će biti u prilici da urade neophodne laboratorijske testove na licu meta.

Rezervišite svoj najbolji porvod ove zime.

10 – 13. 03. 2022.

17 – 20. 03. 2022.

Slične vesti

Odmor na visini savršenstva

Nezaboravno leto na planini uz vrhunske ugođaje hotela Grand Kopaonik Vrelo leto je tek uzelo zamah i beg iz grada postao je glavna tema u društvu. Gde se skloniti, gde…

SAZNAJTE VIŠE

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.

      Оставите одговор

      Your email address will not be published.

      Post comment