Ski Opening Kopaonik 9 – 12.decembar

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Prvo skijanje u poznatom ritmu planine

Ski Opening na Kopaoniku održaće se ove godine od 9. do 12. decembra, uz dobro poznatu zabavu ali i poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Pored prvog skijanja koje se sa nestrpljenjem očekuje, iz programa ove godine neće izostati ni muzički deo događaja za koji će biti nephodne kovid propusnice, odnosno digitalni zeleni sertifikat.
Nakon 8 meseci rekonstrukcije, čuveni hotel Grand Kopaonik ponovo će otvoriti vrata svojim gostima simbolično na Ski Openingu, čiji je začetnik i osnivač od 2010. godine. Prve goste renoviranog hotela, pored dobro poznate zabave po kojem je događaj godinama poznat, dočekaće potpuno novo izdanje i novi luksuzni sadržaji. Grand će premijerno predstaviti ekskluzivni spa koncept inspirisan prirodom Kopaonika, sadržajni zimski program i nove koncepte restorana i barova uz svakodnevna iznenađenja koja će odmor njegovim vernim i novim gostima učiniti posebnim iskustvom.

Uz vrhunsku produkciju i najsavremenije scenske efekte za koje je zadužen Skymusic, velika sala hotela Grand Kopaonik transformisaće se u najveći plesni podijum i, nakon prošlogodišnje pauze, ponovo ugostiti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima povodom otvaranja zimske sezone.

Na samom otvaranju, 10. decembra nastupiće Edita Aradinović, dok je 11. decembar rezervisan za koncert Ace Lukasa, poznat po najboljim žurkama na Balkanu, a uz njega i popularni Megabend.

Uz Ski Opening paket, samo za goste hotela obezbeđeni su i gratis dvodnevni ski pass i besplatan ulazak na koncerte.

Slične vesti

Povežite se sa nama

Prijavite se na naš newsletter i dozvolite nam da vas uputimo u grandiozne doživljaje.